I Seoul U 2019 : Day 6

9:30 PM

Day 6
26 September 2019

Hongdae



Hapjeong



YG Entertainment



SM Town
Samseong Station (Line 2 Exit 6)


Starfield Coex Mall







JYP Entertainment
Olympic Park Stadium Station (Line 5 Exit 1). Then Take bus 3319/3220 – 2 stops

Soul Cup





Myeongdong
Myeongdong Station ( Line 4, Exit 4/6)






End of Day 6

You Might Also Like

3 comments

  1. skrang ni insyallah tak susah dah nak cari makanan halal disana kan ? banyak premis dah mula alert tapi kena make sure juga betul2 baru makan kan.. huurm..

    sukalaa pegi hunt company2 kpop tu.. dulu rasa teruja jugak nak pi tapi tak pi pun lencong pi tempat lain. skrng makin tua.. rasa huurm xpe da kot. kasi yg muda2 je pergi cari kita tumpang tengok ja =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Senang cari makanan halal di Seoul.

      Memenuhi permintaan adik-adik hehe, so kita hunt la company2 kpop ni :)

      Delete
  2. hi awk... best nya pegi sana. tu salah satu tempat yang saya nak gi

    ReplyDelete