Travel: Polumpung Melangkap View Campsite, Kota Belud

9:00 AM

Cerita setahun lalu, Julai 2019. Julai 2020 baru tershare :p

Kami camping 1 malam di 
Polumpung Melangkap View Campsite (PMVC). 

Sudden plan. Semua on. Then it happens.

Tempat ni memang famous la. 
Kalau tengok di FB & IG memang ramai sudah yang ke sini dan share gambar-gambar dorang.

Jadi kami pun nda mau la melepaskan peluang. Mau juga kan rasa camping, bangun pagi tengok Gunung Kinabalu dan mandi sungai yang sejukkkk betul airnya hehe..

Maklumat pasal PMVC ni kamu boleh terus message di
FB atau WhatsApp PMVC. Kalau dorang lambat reply tu bersabarlah ya sebab memang ramai yang mau booking camping sini, lagi- lagi weekend atau public holiday.

Bha.. Marilah kita tengok gambar-gambar :)




Lepas setup khemah, angkat & kemas barang. Yang lain masak untuk makan malam


Akinablu di waktu petang





Makan malam so sedappp. Thanks Mera.
Aktiviti malam kami main werewolf dan main UNO






Alhamdulillah cuaca cerah pagi ni. Best begambar dan mandi sungai

Breakfast telur rebus, sandwich tuna dan makanan semalam













Air gunung sejuk gilaaaaa~










Thank you LOVE for this amazing memories. 
Kita repeat lagi camping sini?? hehe

You Might Also Like

1 comments

  1. masa sebelum PKP ada juga plan dengan mak nak ke Sabah..
    salah satu plan nak gi sini. tapi itulaa kita hanya merancang.. besstnyaa lahai sungai..

    ReplyDelete